Waterzijdig inregelen, de mogelijkheden

Radiatoren die wij kunnen inregelen.

Radiatoren met een dynamische radiatorkraan of met een voetventiel kunnen wij zonder aanpassingen aan uw installatie waterzijdig inregelen. Op de foto's ziet u de meest voorkomende aansluitingen.
Radiator met een zijonderblok.Radiator met een voetventiel aan de onderzijde

Radiator met een middenonderblok. 

Vloerverwarming die wij statisch kunnen inregelen.

De meeste vloerverwarming verdelers zijn in te regelen. Stuur ons een foto van de verdeler en wij kunnen u mogelijkheden aangeven.

Radiatoren niet inregelbaar.
Als uw radiatoren niet zijn voorzien van een dynamisch instelbare radiatorkraan of met een voetventiel, dan kunnen wij uw huidige radiatorkranen vervangen voor dynamische radiatorkranen. Met deze kranen is ook uw cv-installatie waterzijdig in te regelen.
Radiator met enkel instelbare radiatorkraan


Radiator met directe aansluiting aan de onderzijde.
 CV-installatie niet in te regelen.
In sommige gevallen is de cv-installatie door diverse uitbreidingen en veranderingen niet meer technisch in orde. U kunt hierbij denken aan leidingen met een te kleine diameter, radiatoren met onvoldoende capaciteit of vloerverwarming leidingen die verstopt zijn. Het inregelen van een dergelijke cv-installatie heeft zonder de werkelijke problemen aan te pakken geen zin en maken in sommige gevallen de klachten alleen maar erger. De oplossing is in dergelijke gevallen alleen te zoeken in het opnieuw aanleggen van de installatie.